Ogreni dhe Neda

January 28, 2011 | Kategorija: showbiz, vip | 87 Komente

Neda dhe Ogreni bisedojnë në dhomën e ndenjes për raportin e tyre dhe për ndjenjat që kanë. Ata kanë shprehur se ndjejnë diçka që i mban në një miqësi të fortë, por nuk duan që të krijojnë një lidhje për shkak të gjykimit nga jashtë dhe për frikën se ndoshta familjarët e tyre do të lëndohen. Mardhënia e tyre është zhvilluar shpesh me zënka, biseda të gjata, përqafime të shumta, por ende nuk ka ndodhur asgjë mes tyre.

Edhe një herë tjetër ata përpiqen që të sqarojnë mardhënien që kanë në këto momente. Neda pyet Ogrenin se çfarë mendon ai për gjëndjen e tyre aktuale dhe Ogreni i përgjigjet se nëse ajo qëndroi tri ditë larg tij, ftohtë, edhe ai mund të qëndrojë shumë ditë kështu. Ata flasin për një kohë të gjatë për raportin e tyre duke folur me nënkuptime. Neda shprehet se ka frikë se si mund të gjykohet raporti i saj me Ogrenin jashtë, por edhe brenda shtëpisë sepse një natë më parë Mirjeta i tha se edhe ajo nuk lidhej me Ogrenin vetëm për shkak të kamerave. Për këtë arsye Neda i thotë Ogrenit se ajo nuk dëshiron që të përdoren si shembull nga banorët e tjerë në shtëpi. Ata flasin me nënkuptime dhe Neda shprehet se nuk e di se si do të ndjehej nëna e saj apo motra, nëse do ta shihnin atë të lidhur me një djalë brenda BB4. Ogreni mundohet që ta qetësojë në këtë drejtim duke i thënë se ajo nuk ka pse të shqetësohet sepse maksimumi që kanë bërë bashkë ka qënë një shëtitje përgjatë oborrit.

Ogreni i thotë Nedës se tashmë ajo që ka vendosur që të mbajë distacë është Neda dhe për këtë ai ndjehet i pastër në ndërgjegje sepse nuk është ai që po e lëndon. “Ti e ke mendu, e ke marrë si vendim” thotë Ogreni ndërsa Neda qëndron në heshtje. Ogreni i thotë Nëdës se ai ia ka lënë gjithçka në dorë asaj dhe nëse ajo do që të mos vazhdojnë të flasin më për ndjenjat e tyre, ai do të bëjë siç do ajo.Fjalet nga kerkimet:

  • ogreni dhe neda
  • yhs-yhs_001

Komento


eXTReMe Tracker